Els Concerts...

Aprofitant la celebració de festes, aniversaris i altres motius, s'organitzen activitats musicals, ja que la música és per si mateixa, un bon estímul cultural que ajuda a la realització de la persona.

Els concerts, sobretot, de música clássica volen apropar la gent a aquest tipus de música, el qual generalment es considera minoritari. També s'han ofert recitals a càrrec de diverses corals. Han participat diversos cantats d'òpera, acompanyats generalment al piano.

A cada audició musical es procura crear un ambient agradós, amb plantes, flors catifes, ... per tal que els espectadors frueixin tanmateix del marc que envolta el concert. El lliurament de les plaques d'agraïment i de les flors, en acabar el concert, ajuda també a mantenir un clima càlid i emotiu.
El marc d'aquestes vetllades musicals ha estat durant molts anys el temple de la parròquia de Sant Josep Oriol, d'acústica força bona, que permetia acollir un gran nombre d'espectadors.

Aquest tipus de vetllada sempre ha tingut molt bona acceptació ja que a part de l'atenció demostrada pel públic assistent, posteriorment al concert es comparteix una estona un petit refrigeri que afavoreix el trobament amistós de tots els participants.

Concerts

La música com a dimensió cultural i festiva
 

Puntualment, consulteu el calendari d'activitats

Nits d'Òpera

Nits d’Òpera és una nova activitat que l’Àrea Cultural Oriol ofereix als amics per a gaudir d’una música que té una força especial al nostre país.

 

Puntualment, consulteu el calendari d'activitats