Conferències
Per aprofondir en el lema de l'any «El realisme existencial, nova actitud en la vida»

Puntualment, consulteu el calendari d'activitats

Normalment, es tracten temes que abasten tota la realitat actual. Es desitja donar a conèixer uns camins que ajudin a resoldre problemes concrets, projectar una senzilla, però clara visió de futur. També hi ha temes de caràcter informatiu i divulgatiu.


A vegades són xerrades-col·loqui, altres són taules rodones, ja que hi ha temes que és més convenient tractar-los des d'un plantejament interdisciplinari.

Gairebé sempre es fan al vespre d'un dia feiner, per tal de possibilitar l'assistència, després de jornada laboral.

 

Cada conferència, a més de figurar en el programa general d'activitats, s'anuncia prèviament en un fulletó que es distribueix a diversos punts del barri, als socis, parròquia, etc. També es difon per Radio Gramenet i pel Full Informatiu de l'Ajuntament.

 

En iniciar l'acte, un membre de l'Àrea fa una petita introducció del tema, relacionant-lo amb el lema del curs, i presenta al conferenciant. En un temps aproximat d'una hora, el conferenciant fa una exposició del tema i a continuació, el públic participa en un viu diàleg. En acabar el col·loqui, el mateix que ha fet la presentació lliura una placa, com a signe de agraïment, al conferenciant i es clou l'acte amb un petit piscolabis.

 

La mitjana d'assistència és d'una cinquantena de persones.

Foro temàtic
Espais de diàleg i d'intercanvi cultural, per tal de facilitar l'apropament de les cultures catalana i llatinoamericana, per mitjà d'un cicle audiovisual.

 

Puntualment, consulteu el calendari d'activitats

Dirigit per: Mauricio Chinchilla

 

Preu: 3€